Tatar z jelenia z podgrzybkami i pieczon膮 dyni膮

Siema 馃槈
Sowy wczoraj nie sprzedawali. Ale na pocieszenie “dziadek” z warzywami mia艂 troch臋 podgrzybk贸w <3
Dla mnie szybki obiad, lub dla kogo艣 innego 艣niadanie lub kolacja
.
Dynia hokkaido przekrojona, wydr膮偶ona, pokrojona w kawa艂ki i upieczona 偶e sk贸ra (jadalna jest).
Grzybki podsma偶one na smalcu z czosnkiem i cebul膮.
No i dobowa porcja bia艂ka, czyli 200 g mi臋sa (surowy jele艅)
Delicje <3
S膮siedzi mi dzwonili 偶e w Puszczy obok naszego domu pe艂no grzyb贸w. C贸偶, w Opolu musz臋 sobie jako艣 radzi膰. Uwielbiam grzyby, a Ty?
Mi艂ej soboty 馃槈
Pawe艂

Leave a Comment

Tw贸j adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola s膮 oznaczone *

*